F12 och sånt

Igår efter att jag kommit hem från stan och Sex and the City stack jag nästan direkt in till stan igen för att möta upp Katrin och tillsammans med henne kilade vi iväg till F12 för en måndagsöl och lite snack typ . Där bjöds det på paj, trevligt trevligt, hoho . Sen var det terasstrappan som gällde en stund, vi gick dock rätt tidigt efter bara en öl .

Idag har varit en dålig dag . Var helt säker på att jag hade klarat en tenta . Det visade sig att jag var 0,5 poäng ifrån . Alltså . 0,5 . Av 89,5 . Hade räknat fel när jag skrev tentan på mina egna poäng – trodde att en 20 frågors-uppgift gav 20 poäng när den egentligen gav 10 . Sånt sjukt dåligt misstag . Har varit ledsen och besviken på mig själv hela dagen . FAN .

Ska försöka trösta mig själv genom att kila iväg på Daltones skivrelease ikväll på Pet Sounds Bar . Tveksamt om jag lyckas dock . Kom gärna dit hur som . Facebookevent här .

angest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.