Zzzzzz

cup-of-coffee1Åh, så himla trött . Lea tar verkligen på krafterna, men det är så värt det . Nu är vi halvvägs – tre föreställningar avklara, three to go . Heltrist att det tar slut snart . Föreställning ikväll, sedan några dagars uppehåll (då jag måste ta itu med massa jäkla plugg ..) och sedan två till – söndag och måndag . Alla som inte har sett den borde kila dit och SE ! Den är grym . Biljetter finns här (där man även kan köpa biljetter till Vila dina ögon på mig, som är den andra uppsättningen som spelar samma dagar som oss till paketpris) . Annars kan man köpa i dörren . Sibyllegatan 29, tunnelbana Östermalmstorg, uppgång Sibyllegatan och så är det direkt vägg i vägg med tunnelbanan på vänster sida . Vet att jag tjatar men föreställningen är grym och vi vill såklart ha dit så många som möjligt . Hoppas vi ses smallpinkheart_730383162

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.