Robinx2

Denna fina helg har jag spenderat med Robin . Vi har bland annat varit och kikat på Robin Hood . Den var helt okej, över min förväntan iallafall (vet iofs inte om mina förväntningar var sådär jättehöga, men) : )

robin-hood

Annars sol, god mat och kramkalas . Och jag har varit en god människa och köpt en fin Mustaschkampen-mustasch . Den som är extra bra är att den, förutom att det går till ett bra ändamål, är fantastiskt stilig . Nu pryder den min läderjacka under mina 50-talspins med pinuppor . Likey-like ! Det tråkiga är att bilden vägrar vända på sig fast jag vänt på den och sparat och allt . Dumma .

mustasch1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.