Myggbett&fallskärm

Är nu hemma efter ett dygn hos Robin . Gav ett presentkort på ett fallskärmshopp till honom på hans födelsedag förra året och idag blev det av . Pirrigt ! (tyckte jag, som ändå var kvar på marken liksom ..) . Men det gick hur bra som helst, fint väder och så . Blev ännu mer sugen på att hoppa själv . : ) Inte för att det blev sådär jättebra bilder på hoppet, men tänkte slänga upp någon bild innan min sladd kilade iväg och gömde sig ? Lägger upp sen när jag hittar den igen .

I övrigt har vi promenixat lite, ätit glass och blivit bitna av myggor (eller JAG snarare !!!), men det var det värt : ) Det är verkligen SOMMAR, blir så himla lycklig . Fick ännu mera sommarvibbar efter att ha kilat förbi Tanto en stund nu på kvällen där det var fullt med folk, grillukt, musik, folköl ..

En låt som jag förknippar med sommaren är den här – I’ll Do Anything av Jason Mraz (kanske för att båda gångerna jag sett honom har varit på sommaren ? hm .) . Här får ni liveversionen iallafall, för den var riktigt bra faktiskt . smallpinkheart_730383163

One thought on “Myggbett&fallskärm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *