En fin dag .

00132795Ursäkta, men postar nu tredje inlägget för dagen . Lite pinsamt . Fast trots att det kanske ger illusionen av att jag har suttit här hela dagen så är det ungefär precis tvärtom . Kilade iväg rätt tidigt hemifrån för en lunchdate med Linnéa (var tvungen att än en gång beställa chêvresallad, mmmm .. denna gång dock på Inferno vid Medis), gick förbi en pappershandel och köpte en ny kalender (älskar känslan när man har en helt tom kalender att fylla), stack hem för att få mina spotlights upphängda, men tydligen så är mitt tak/mina lampkontakter typ knasiga och dåliga, så det blev inget av det . : ( Wellwell . Åkte sen iallafall in till stan igen, den här gången för att träffa Katrin som jag satt och sippade kaffe med utanför Slottet och kollade på vaktavlösning och sånt . Vilket liv att stå där hela dagen, alltså ..

Efter ett par timmar tog jag tuben över till Nicole där hon, Em och Emma hade möte . Cris var med på ett hörn också . Satt där en stund och till slut när folk droppade av gick jag, Nicole och Evelyn till öppningen av Humanas nya butik på Timmermansgatan . Hittade inte sådär jättemycket som jag skulle tänka mig att ha på mig – en byxdress/jumpsuit typ som jag funderade på men som Evelyn avrådde mig ifrån eftersom den såg lite stor ut (tack – spara pengar är en bra grej inför sommaren ..) och sen en grön klänning som sedan Charlie som också råkade vara där också avrådde mig ifrån eftersom även den såg ut att vara lite stor (det var så himla mycket folk och så himla lite luft där inne att det inte kändes värt att köa till provrumen) . Så jag gick därifrån utan nägra kläder, men det känns faktiskt bra . Ska shoppa i Tokyo istället (just det, har typ missat att nämna det här på bloggen, men datumen är spikade nu iallafall – den blir 29/6-15/7) ! : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.