Disconnected

Flyttade i måndags, gick väl bra . Fortfarande helt kaosigt, kläder och påsar och kartonger överallt . OCH inget internet, knas everywhere typ . Sitter i skolan just nu, har precis skrivit en omtenta som det inte finns nån chans att jag klarar typ . Wellwell . Imorrn kommer det iallafall någon nätverkskille som ska peta på mina sladdar, får hoppas att det funkar då igen . Har iallfall haft lite tid att packa upp några grejer iallafall .. istället för att sitta vid datorn alltså . Har även kikat på film, jag som annars tycker det är så jobbigt, haha .

Across the Universe, Edward Scissorhands och Sweeney Todd är dom jag kikat på sedan jag flyttat in . Har sett de två Burton-filmerna tidigare, men hans filmer kan man se om och om och om ..

Across the Universe är som en musikalfilm med Beatles-musik, helt fantastisk var den . Och musiken likaså . Länkar trailer nedan, hoppas bara att ljudet är okej, finns inget ljud här i plugget . På återseende snart, förhoppningsvis . <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *