Återuppkopplad

Min stackars dator verkar gå igenom en mörk period i livet . Först kraschade hårdvaran och genom det såklart även operativsystemet . När Ubuntu hade installerats flyttade jag precis och mitt nya internet ville inte funka på ett par dagar . När det väl gör det kraschar ALLT, båda operativsystemen och inget vill funka . There you have it . MEN som tur var kunde Martin hjälpa mig (för x:te gången, I owe him ..) med att blåsa liv i burken idag, som numera snurrar på nytt operativsystem än en gång; Windows 7 . Håller tummarna för att allt ska funka nu ..

Tentade idag, gick faktiskt okej, känns som jag blir godkänd . Efter det promenerade jag ut i det fantastiska solskenet och tog mig till Kungsan för att fota de magiska körsbärsträden ! Åh så fint så fint . Knäppte hur många bilder som helst, både digitalt och analogt . Här är en (inte helt nöjd med den kanske, lite hafsigt redigerad men ..)

blommamindre

Och imorgon tar min förra klass på Tyska Skolan äntligen studenten (4 års gymnasium, därav att de tar i år) !!! Ska fira järnet, utspring och hyllning på morgonen, flak på dagen, mottagning på kvällen och skiva på torsdag . Kommer bli helt fantastique ! <3

4 thoughts on “Återuppkopplad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *