ABI

Firade min förra klass student igår, vilket var helt wonderful . Vädret var helt perfekt, vilket typ är totalt avgörande (iaf för min sinnesstämning) . Dagen inleddes tidigt på morgonen på Tyska Skolans lilla skolgård, där de först, som alla examensklasser tidigare, gick ut på en balkong uppe i skolan och sjöng att dom har tagit studenteeeeen ..

201005126051

.. och därefter – enligt traditionen – blev avfirade med pinsamma, roliga och galna utmaningar av klass 12 (klassen under) . På slutet är det alltid så att ABI-klassen (ABI står för Abitur som betyder studentexamen) släpper en heliumballong var upp mot himlen som för att symbolisera att skolgången är slut . Fint, men sorgligt också (tyckte jag som inte ens gick kvar där) .

20100512606

Här är finfina Joanna och Robert också:

20100512608

Sen var det dags att kila upp till Engelbrektskyrkan, där folk uppträdde med musikstycken och tal hölls . Sen hade klockan slagit nästan två och det var dags att skåla med champagne lite snabbt innan det var dags att åka flak . Det var heeelt crazy, alla var totalt genomblöta av öl och cider . Åkte hem för att duscha och det såg verkligen ut som att jag hade badat i öl, alla mina kläder var helt genomblöta, men det var sjukt kul . Sen var jag tvungen att genomlida resan hem med att stinka öl och få sneda blicka från folk på tunnelbanan, men det var det värt .

Stack tillbaka in till stan på en gång för att kila till Bellevue där Joanna skulle ha sin mottagning . Jättetrevligt var det, trevligt sällskap, god mat och så . Usch, jag blev så himla himla stolt över Joanna att jag började gråta . Så himla fin och duktig smallpinkheart_730383161

Vi var där ganska länge men rörde oss till slut in mot Hötorget för att möta upp andra folk och fira på Dovas, där kvällen avslutades . Så otroligt fint att se dom äntligen ta studenten efter 13 långa år i en av Stockholms (eller kanske Sveriges ?) hårdaste skolor; Deutsche Schule Stockholm . SÅ DUKTIGA <3 åh mina små kycklingar .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.