Melodifestivalen

Ja, alltså, jag följer inte Melodifestivalen . Har i princip aldrig gjort och i år var inget undantag . Dock snubblade jag över en länk med vinnaren Anna Bergendahls låt precis och tänkte att jag väl kunde lyssna på den iallafall . Blev fantastiskt besviken . Inte för att jag någonsin varit en schlagermänniska, men vissa låtar har ju dykt upp genom åren som faktiskt varit bra . Annas “This is my life” är in my humble opinion mjäkig, jäkligt average och dessutom ogillar jag hennes röst (eller iallafall hur hon sjunger den låten) . Känns inte som att den kommer gå långt i Eurovision . Och det här med hennes skor (jag hörde nånting om att hon haft Converse och att det har varit något rabalder kring det, men aldrig riktigt satt mig in), det är ju helt jävla otroligt . Nog för att folk får klä sig hur de vill, men hon ser fan ut som en idiot . Sen är det något med rött läppstift som inte tilltalar mig (tycker det är grymt få som passar i det) . Haha, hårda ord från mig . Här har ni clownen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *