Helgen

Fredag: Världens värsta och hemskaste tenta på morgonen, sen ut och promenera i solen med fina J . På kvällen var det utgång med massa najs folk, först Little Persia och sen Rocks . Skön kväll .

rocks

Lördag: Chillade hemma på dagen och fick sen besök av den här fina pojken .

20100314533

Vi chillade och kikade på Lock, Stock and Two Smoking Barrels (fast jag somnade som vanligt efter halva) .

lockstock

Söndag: Haha, ett par veckor sedan obsessade jag över en dokumentportfölj som fan, sprang runt i stan och letade hur mycket som helst . Sen hittade jag några som var ganska ovärda, så gav jag upp den idén och tänkte att jag släpper det . Men ! Idag återföddes begäret, haha . Så jag drog med mig Robin till stan och köpte mig den här fina bebisen:

dsc01927

2 thoughts on “Helgen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *