I<3NY

Har börjat dra igenom alla Sex and the City-avsnitt från början nu, vilket AV NÅGON ANLEDNING får mig att närapå krevera av längtan tillbaka till städernas stad . Extra extra mycket nu när snön yr utanför fönstret och jag tänker tillbaka på att det var runt 30 plusgrader när jag och Robin var där några månader sedan . Drömde natten till idag att jag var där också, så när jag vaknade var jag tvungen att dra på mig den här:

20100203510

Och ja, det är faktiskt ett original från Manhattan och inte ett svenskt torgstånd, haha . : (

Får väl sticka in här på bloggen också att jag kom med i finalen på bilddagbokens nyårslöftestävling, rösta jättegärna ! Nyheter > rösta i nyårslöftestävlingen och sen på min bild som är en våg med ett par fötter på . *tjatig*

2 thoughts on “I<3NY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *