Stieg Larsson once again

Läste ut andra boken i Milliennium-trilogin idag, Flickan som lekte med elden, och precis som sist när jag läste ut den första så tittade jag på filmen precis efter jag slagit ihop boken . Den här berörde mig på något sätt mer, eller den är iallafall mer lik originalet än Män som hatar kvinnor . Gillar båda versionerna av både filmerna och böckerna hittills, tror inte att den tredje och sista boken i serien, Luftslottet som sprängdes kommer göra mig besviken heller . Ska påbörja den så snart som möjligt, ska bli interesting .

asasa

(För övrigt är det alldeles för kallt . Det här med snö platsar inte riktigt på min tio i topp direkt . Funkar om man är i fjällen och har en bräda fastspänd på fötterna, men så som det är nu: nono .)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *