Thursday

Lång dag . Vaknade tidigare än vanligt för att gå på ett möte inne på Söder . Efter det gick jag och Linnéa och fikade en stund på Fåtöljen (den på Hornsgatan alltså) . Stack hem en sväng och käkade lite lunch ackompanjerat av Lost-tittande . Tänkte dra igenom alla säsonger en gång till lagom till att säsong 6 kommer ut . Får se hur det går, kommer nog inte hinna riktigt (dagens i-lands) .

Efter ett tag var det dags att dra på lägenhetsvisning ute i betongen, så jag mötte upp Lasse som hängde med; dock blev det inget – killen som skulle ha visningen behagade inte att vara hemma, så den tiden var ju lagom bortslösad . Lite frustrerande sådär . Vi stack in mot stan istället och kom ganska lägligt i tid till en liten terminsavslutningsmiddag som vi skulle ha idag . Blev på Capri vid Östermalmstorg (Nybrogatan) . Pizza och tiramisu för min del, gött !

Dagens soundtrack (och för er utan Spotify: ZZ Top – Brown Sugar)

061025zztop1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *