Live and let die

Helloooo . Vaknade och var aaastrött imorse, men drog på bästa Appetite for Destruction och morgonen blev genast mycket bättre . Drog så småningom in mot stan för att träffa Linnéa och käka lunch uppe på Hermans, galet gött !

När jag kom hem fick jag äntligen mitt andra töjsmycke som saknades i min första beställning, helt lagom julklapp till mig själv . Har krympt mina töjningar från ~19mm till 4mm på ca ett år:

sasas

Fint ?

Snart blir det mera bling ! Ska pimpa upp min dator lite, kommer upp bild när det är fixat .. och då är det alltså hårdvaran som ska fixas, än så länge har jag bara uppdaterat desktopen/layouten, ser numera ut såhär:

mja1

Lite för liten bild för att man ska kunna se så bra, men lita nya skins och så (tack Erik !) . Grått <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *