Julhelgen

Hello hello hellooo . Hoppas alla har haft en fin jul . Det har jag ! Varit med Robin + släkt, mycket trevligt .

bild304

Jag och deras fantastiska tjockkkkkatt Tuss på julaftonsmorgonen . Lite Rosanna i bakgrunden också : D

20091224440Och här min finfina grabb och farliga kamphunden . Nä, ba skoja . <3

Kanske lyckas ragga upp någon mer bild som jag isåfall slänger upp sen .

När jag kom hem på juldagen sen var det mest att ta det lugnt, men igår på annandagen var det gasen i botten morgon till kväll . Började med att träffa min pappa och hälsa lite god jul och drog sen in till stan på älskade mellandagsrean <3 Blev en del klädisar, en locktång som jag tänkt köpa hur länge som helst och ett helt genomskinligt paraply som är fett glasssigt . På kvällen träffade jag Katrin, vi drog först en fika på Café 60 och sen stack vi till Sickla där vi mötte upp Emelie och Robin (hennes Robin då alltså och inte min) och bowlade . Jag kom tvåa båda gångerna, första serien efter Katrin och andra efter Robin . Sen tänkte vi att vi skulle ta nån öl också, så jag och Katrin drog in till Dovas och hängde ett tag tills det var dags att kila hem . Bra julhelg <3

2 thoughts on “Julhelgen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *