Helgen v51

Ännu en helg ..

Fredag: Var med Katrin som skulle julhandla . Vi rännde runt i stan, krånglade runt på Dressman och grejer .. tålig personal, får man säga . Sen kilade vi hem var för sig ett tag och möttes upp senare igen . Billig öl är bra, tyckte vi, och drog till sunkhaket Dovas och tog en öl, för att ett tag senare kryssa över gatan och kila in på fjortisstället Blå (första och sista gången för oss båda, haha ..) där vi hängde tills det var dags att dra hem .

Lördag: Skulle åka till Robin men tågen skulle såklart krångla som fan och det var askallt och jag hade ont i kroppen och frös och mådde illa och livet sög . Till slut kom tåget jag skulle ta, men det skulle såklart krångla det med och dom säger att jag ska ta ett annat tåg som går knappt en timme senare ……. suck . Kom fram till slut iallafall . Blev julbord på kvällen med Robins arbetskamrater, mycket trevligt . Fick till och med en vegetarisk rätt specialtillagad till mig ! <3 Snällt . Mycket mat, gott gott gott . Efter det kilade några av oss vidare och bowlade i två timmar också . Robin vann .. gick sådär för mig . Fick in en strike iaf ..

Söndag: Deeeega och kramas hela morgonen <3 När vi till slut orkade dra oss upp blev det bara för att käka pizza och sedan återvända till sängen :’) vi sov tills jag skulle åka hem igen, sjukt mysigt . Inte lika nice utomhus dock, kallt och halt .. usch .

Fin helg !

snowflakes1

2 thoughts on “Helgen v51

  1. R says:

    Hallå berätta hur bra jag var på bowling, du vet mina 17strikes och den gången när det bara var en liten kägla kvar ute på kanten och jag skruvade ner klotet i rännan så att det studsade upp igen och slog ner käglan!

    ;) Mysig helg, tack skaru ha! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *