Good days

HELLOO . Hoppas alla mår bra, för det gör jag ! Håller på att sakta men säkert bli frisk och så har jag shoppat (och vem blir inte glad av det ? <3) .

Igår gjorde jag morotschips :D check it out:

dsc01773

Man tar en morot (eller flera om man är glupsk) och skär den i tunna skivor . Sen steker man skivorna i MYCKET olja (jag använde olivolja) . Ska vara så mycket att det täcker skivorna . Sen låter man dom stekas där ett tag och så kan man vända lite på dom . Sen när dom börjar på lite fin färg så tar man och lägger dom på papper så dom kan få torka lite . Sen är det bara att krydda (jag använde salt, peppar och basilika) . Det blev över förväntan :D Såklart kan man göra “riktiga” chips av potatis också, men jag hade ingen potatis, haha ..

Yah .  Idag har jag haft flyt . Vaknade en minut innan väckarklockan skulle ringa och kilade upp, lite friskare och piggare än igår . Träffade Lotta över en frukost på Coffeebar, åt en fett god chêvremacka + latte . Gött . Sen drog jag till Söder och klippte mig . Typ årets happening, frisörfobi osv . Nä, ba skoja . Men nästan . Blev nöjd iaf !

harlulu

Lite intetsägande bilder kanske, men huuur som .

När jag ändå var på Götgatan kunde jag OVÄNTAT NOG inte låta bli att shoppa, ehe . Blev ett par snögga Cheap Monday-jeans och en stor svart tyllkjol från Monki, feeett fin . Bytte även ett par blanka JC-leggings till Ginas blanka istället, som är finare . Hade presentkort på Åhléns också, så jag kilade in på deras parfymavdelning och införskaffade mig Escada – Ocean Lounge som luktar fantastico . Hängde dock där inne lite för länge, mådde illa av alla dofter i typ 2h efteråt, haha ..

Nu är jag hemma hur som, ska försöka plugga lite och städa, för imorrn kommer fina killen hit . Ska träffa J på dagen också, gööööööttt !

4 thoughts on “Good days

  1. Grunge-damen says:

    Jag gjorde något slags misstag att försöka spara på oljan, vilket resulterade i mjuka chips, men det var enormt smask ändå till rödvin! KRAM. KRAM. Kram.

    • Vicky says:

      Ja alltså jag vet itne om man behöver sådär megamycket egentligen, men jag tror det . Eller så får man bara steka dem jättelänge och sen typ torka dem i ugnen eller så . Jjjjjjj . <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *