Tisdag

Åh, vad kallt det är ute ! Helt sjukt . Snön har iallafall inte setts till på ett tag och det är ju skönt <3

Var i plugget idag och såg Go, stack på minimöte och sen på lägenhetsvisning . Planen är ju att jag ska flytta någon gång innan slutet på februari så jag kikar runt lite . Well, tror inte jag får den där lägenheten, menmen ..

Efter det stack jag och sjöng som vanligt på tisdagar fast jag tvekade lite innan, var så sjukt trött ! Drog en kaffe vid Liljeholmen och masade mig dit ändå . Men det var nice ju såklart fast mot slutet ville jag mest gå, kände mig helt febrig och illamående – hoppas verkligen inte jag håller på att bli sjuk . Det har dock gått över nu, hade ingen feber heller så det borde vara lugnt . :)

Nu ska jag snart lägga mig, imorrn är det skola en snabbis och sedan konsert på kvällen – Melissa Horn – så himla fin och duktig så jag är helt peppad ! <3

musik031

(bild från lidkoping.se)

(har förresten som ni kanske ser ändrat typsnittet, tyckte det blev finare såhär – det hoppas jag ni också gör !)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.