Helg och så

Heyheyhey !

Bra helg – i fredags fyllde Karros syster år, så det var stor fest hos dom, vi var massa folk som mötte upp Annie och David vid Centralen som hade kommit upp från Göteborg . Trevlig kväll, fick träffa folk man inte sett på ett tag också .

Igår stack jag först till min gamla skola (Tyska) och gick på julmarknad där, mysigt ! Fick träffa Joanna och gänget igen, trevligt . På kvällen träffade jag några igen som jag festade med på fredagen (eller ganska många) och drog ut på krogen och drack billig öl, asschysst .

Imorse ringde klockan för att jag tänkte gå på en annan julmarknad här i närheten, men jag var alldeles för trött för att gå upp, så jag sov vidare . Blev väckt av ett telefonsamtal en stund senare, så jag gick upp ändå och stack dit . Det var rätt värt, skönt att gå komma ut i friska luften lite och träffa Björn och Jonny och gänget . Köpte lite shotglas och lotter och småsnackade med lite folk, treeeevligt och det .

Idag ska jag ut IGEN med Katrin och gänget eftersom Emelie fyller år idag (Grattis !), men ska ta det lugnt, man måste ju komma upp till plugget imorrn ..

large-martini

(bild från timeoutsydney.com.au)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *