Helg igen

Mjaaaa, har inte bloggat ngt i veckan, men jag gör typ annat och ja, det blir typ så bara ..

Som några kanske såg på bilddagboken så tatuerade jag ju mig i tisdags, ett R såklart :) Har inga bra bilder, så jag lägger upp sen när den har läkt och när jag (eller någon annan) tagit några bättre bilder . Lite svårt att fota sitt egna skulderblad .. heh . I helgen har jag vart med Robin, världens finaste . :* Vi har tjockkkkkkat som fan, kollat film, käkat pizza och chips och godis och .. chilla järnet ba . :* Heeeeeelt lagom (fast rätt jävla tjockt) .

Annars fetttt med plugg som jag borde banka in i skallen men som jag inte orkar .. så just nu får det typ vänta .. eh . Är lite förkyld också, lite drygt .. får hoppas det går över tills övermorrn, för då är det sångtajm . Lulululu .

Har inte så mkt att säga vaaaaa .. här får ni en lolcat istället . :3

funny-pictures-kitten-has-pony-army1

heido

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.