Dagens

Dagens tanke: dumma människor .

Okej, har spenderat alldeles för stor del av dagen med att tänka på dumma människor och hur fan dom klarar sig egentligen . Hur klarar korkade människor av att leva ? Hur lyckas de fylla i alla blanketter rätt, få godkänt på prov, säga rätt grejer på jobbintervjuer, veta hur de ska klä sig och sånt ? Det är för mig ett mysterium .

CLEARLY så verkar de (alltså de “de” jag tänker på är folk som typ .. verkar vara bakom flötet) inte fatta typ ironi och föra “rätt” jargong i ett samtal . Jag tycker att det är otroligt störande – framför allt att tvingas delta i ett samtal där man tvingas skratta åt de otroligt efterblivna “skämten” eller typ förklara självklara grejer .

Okej, jag är kanske halvseriös med det här inlägget, men efter att ha iakttagit en person idag var jag fan tvungen att knattra ner några av de här tankarna i ett inlägg . JISSES . Tur att man är smart . Det kanske är därför jag inte har några vänner – jag är fan för smart för resten . :(

Haha, fyfan .. nu går det för långt . Kanske ska gå och lägga mig . (första halvan av inlägget var seriös iaf ..) GODNATT i en hatt

2 thoughts on “Dagens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.