Lördag

Igår stack jag ut på dagen och kilade runt lite med J . Vi satte oss sen uppe på Skinnarviksberget och tittade ut över Stockholm och pratade . Vi stack hem var och en till sig ett tag för att mötas senare på kvällen då även Alice gjorde oss sällskap . Vi gick till Azafrán och tog några öl innan vi kilade några kvarter bort till deras vän Maja som hade inflyttningsfest . Vi hängde där ett tag och stack hem med lite lagom mycket mer alkohol i kroppen när klockan tickat ett par timmar .

az

(bild från info.aos.se)

Jag sov litegrann och nu är det det sista inför New York som håller på att fixas, tagggggggggad !

Sticker inatt, så ni får hålla koll på Sverige tills jag är tillbaka . Peace !

new-york-city

(bild från lagprisflyg.nu)

2 thoughts on “Lördag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *