Hemma

Emmaboda tis-sön var en helt grym festival . Mycket härligt folk, finast camp och på bästa campplatsen såklart .

Musiken var ju inte något som jag lyssnar på speciellt mycket, men jag hörde mycket bra grejer . Bästa spelningarna var Svenska Akademin och Syster Sol,  trots att reggae är något jag lyssnar grymt lite på . Festivalens sämsta var nog Nordpolen – otroligt dåligt live, lät jättekonstigt på scen (låter hundra gånger bättre i högtalarna hemma) och sämst publikkontakt med några halvhjärtade repliker här och var . Knasigt . Årets miss var för min del Miss (badabom-tsch) Li som spelade på minsta scenen (till skillnad från Emmaboda ’08 då hon spelade på största), vilket gjorde att jag skippade spelningen eftersom jag inte orkade trängas plus att jag sett henne live några gånger förut . Fick senare höra att showen hade varit riktigt underhållande, mest pga att hon var riktigt full på scen . Heh .

Nu är jag hemma iallafall och det var sååå skönt att sova i en riktig säng inatt och inte vakna av antingen skrik och skrän eller att solen skiner och värmer upp tältet till en miljard grader . Ska chilla och inte göra något speciellt den här veckan förutom packa och peppa jääärnet inför New York, för om EN VECKA sitter jag och Robin på planet dit ! Heeelt galet <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *