Ögonknas

Har idag spenderat åtta timmar på S:t Eriks ögonakut . Roligt liv man lever . Även fyra-fem timmar av gårdagen spenderades på det stället . Hatar att mina ögon ska gålla på att krångla hela tiden, den här gången var det utan någon anledning alls . Har hur som helst någon slags virusinfektion liknande hornhinneinflammation som jag haft tidigare vid ett par tillfällen . Smärtsamt . :( Igår fick jag två antibiotikapreparat utskrivna som jag blev tillsagd att ta sexton gånger om dagen . Imorse när jag vaknade och höll på att krevera av smärta, ringde sjukvårdsupplysningen, blev tillsagd att åka in, väntat i en evighet och till slut fått träffa en läkare får jag veta att jag inte alls ska göra så – det ena preparatet behöver jag inte ens använda och det andra ska jag ta bara fyra gånger om dagen . Jävla ostrukturerade sjukvård .

Tröstade mig själv med att hooka upp med Agge och med honom ta en promenix och gemensamt ta våra Ben&Jerry’s-oskulder . Vi har sedan länge bestämt att vi ska äta det för första gången tillsammans . Blev Cookie Dough – “vaniljglass generöst blandad med oemotståndlig chocolate chip-kakdeg”, som Ben&Jerry’s själva beskriver den . God, men lite väl söt .. glass är nog egentligen inte min “grej”, men man bangar ju inte . :D

cookie-dough

(bild från papajohns.co.uk)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *