Mycket på g !

Har inte bloggat på ett tag, har en del att tänka på – framför allt när det gäller plugget som just nu bara kretsar runt Kulturfestivalen .

kulturfestivalen

Stressen inför det – konserter, projektarbetesredovisningar och dansrep – blandat med möten till höger och vänster samt övrigt skolarbete har gjort att jag inte bloggat på senaste . Sen har jag det ju faktiskt varit studentskiva där jag såg ut såhär (tema årtionden):

24grus5 ;D

Sen har det även vart Valborg; hängde med Katrin och gänget . Mycket trevligt, må jag säga . Helgen som följde spenderade jag med Robin <3 . Helt otroligt, finns inget bättre sätt att spendera tid på . Love ya !

På tal om honom så ska vi två till min drömstad NEW YORK i augusti ! FATTA . Det är helt sjukt . Dreams come true . Finns inget ställe i världen jag hellre skulle vilja åka till och ingen annan människa i hela världen jag hellre skulle vilja åka dit med heller . Helt lycklig .

2 thoughts on “Mycket på g !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *