Intagning

Var på intagning på RML (Rockmusikerlinjen) idag, typ hela dagen . Det var flera olika moment (både flera teoridelar och praktiska delar) .. gick både och .. allt som allt ganska nöjd över min insats . Jag är iaf nöjd över att gick vidare till den här intagningen (de gallrade bland alla sångare som sökte och valde ut 20 som komma dit på audition) . Nu får jag bara vänta på besked om jag kommer in . Finns bara tre platser .. gah .

Sjöng iaf Nobody’s wife med Anouk .

2 thoughts on “Intagning

    • Vicky says:

      nää, du har väl inte hört mig sjunga just den ? lärde mig den någon månad sedan bara :o
      men tack iaf, sötnos . ditt stöd värmer ! det gick dock halvbra på lite andra delar och konkurrensen verkade vara hård, så .. men jag hoppas . <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.