Film

aaaa

Riktigt fin Burton-film med bl.a. Ewan McGregor och Helena Bonham Carter (OVÄNTAT …… ) .

bbb

Tysk film, tuff som fan . Like it . :}

cccc

Ja, alltså .. är lite kluven till den här filmen . Delvis en – filmmässigt – riktigt bra film med snyggt foto och bra slådespelarinsatser (bl.a. Ellen Page som kanske är mest känd för sin roll i Juno), men även en film som får mig att bli ännu mer irriterad på samhället när det gäller att (vad jag iaf kallar) “feminismen slår över” . Jag kommer nog skriva ett utförligare inlägg om just detta inom snar framtid .

dddd

Sen kollade jag även på första delen (av fyra) på Fyra nyanser av brunt som Killinggänget gjort (eller medverkat i) . Lagom bra humor faktiskt, just humor brukar jag ha svårt för att tycka om . Gillar’t, som man säger här i bloggvärlden . ;D

Alltså jag har faktiskt inte bara suttit inne och häckat med film, det här var under min bakisdag samt under regndagen . :) Annars har jag faktiskt varit ute fett mycket i solen . Gick med Katrin och Em Slussen > Gamla stan > Kungsan > Norrmalmstorg > Stureplan > Humlegården > Tekniska högskolan med lite stopp för glass på vägen . Trevligt som fan . :) Sen tog jag en lite längre promenad hem också, istället för att gå av där jag brukar . Igår tog jag mig också en redig promenad och träffade TSJ en sväng sen .

Värd fakta som alla vill veta . Aja .

(alla bilder tagna från imdb.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.