Can’t stop

Köpte skor igen igår ..

.. som jag senare söp bort ?! Vafan . Får hoppas att de är på någon säker plats och kommer tillbaka till mig :< Jobbigt om de vore borta, men pengamässigt var det ingen större förlust . Det vore aningen värre om jag istället hade köpt ett par andra skor som jag var sjuuukt nära på att köpa som kostade hur mycket som helst, haha . Det kliade i fingrarna ett tag, men jag vände mig bestämt om och gick ut . ;D

Ja, det vart party igår, alkohol, SingStar, cigg (FAAAAAAAAAAAN) och massa annat jag glömt, typ . Det var trevligt hur som helst !

Hade massor att skriva, men öh .. ja . Nu ska jag ut i solen och leka med Katrin och Päm . :) Shu

2 thoughts on “Can’t stop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.