Och dagarna går . Stressen har hållt i sig, men har fått en del grejer gjorda, vilket har gjort det hela en aning bättre . EN ANING .

Fick för övrigt veta idag att jag har farligt låga D-vitaminvärden, vilket kan vara en anledning till min spyfobi . Mycket intressant, eftersom jag alltid trott att det suttit i mitt huvud och inte i min kropp . Ska knapra piller ett par månader för att se om mina värden och mitt mående förbättras . Antagligen även pga de låga halterna som min puls är konstant hög . Det vanliga ska ligga mellan 60-80 bpm och jag har aldrig när jag mätt haft under 100 bpm . Mätte nyss och hade 124 . Verkar inte som något farligt, men är med säkerhet också en bidragande faktor till emetofobin och annan typ stressrelaterad oro och/eller ångest . Yeahyeah .

Mycket att tänka på i övrigt, som vanligt . Svårt att ta tag i grejer, en del arbete som skriker efter att göras . Men jag kollar på Scrubs och Lost istället . Samt shoppar upp massa pengar på kläder och annat . Trevligt som fan är det dock . ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *