Ofta ?

Vad är oddsen på detta ? Sitter på tuben på väg hem från Nyman, där han, jag och Victor hade randomchillat lite . Bredvid mig sitter två polackkillar och snackar om allt möjligt . Efter ett tag säger den ena killen ungefär “Fan, det hände en gång att jag och en polare satt såhär på tuben och sen sitter en brud bredvid oss som ser ut att vara asiat, typ från Japan eller något . Vi bara snackar vidare om allt möjligt och om henne och efter ett tag börjar hon le mot oss och det visar sig att hon är polack !” . Haha, helt otroligt . Var ju tvungen att fnissa till lite åt dem, de blev heeelt förvånade (och jag med, tbh) . Snackade med dem ett tag, trevliga killar .

Jag saknar det landet så otroligt mycket . Vill dit . Nu .

polska

Känner att jag dras mot rötterna . Mitt hjärta är rödvitt och kommer alltid vara . Blir en Polen/Japan-tatuering inom en inte alltför avlägsen framtid . <3

2 thoughts on “Ofta ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *