Trött

Tack David för smset klockan runt sex på morgonen . Tack vare det, den allmänt rådande ovärdheten igår, dansen som dragit igång nu igen (<3), stress, alldeles för lite och för dålig sömn och så vidare är jag heelt trött idag . Skyller ifrån mig, hoho . Känns bättre så . ;)

Näe, har inget vettigt att skriva här heller, direkt . Har idag vart på EMDR, svängt förbi en stund i skolan och insett hur dåligt vissa program funkar på vissa datorer (och därmed inte fått något mer på mitt projektarbete gjort), haft möte med TSJ och Jonatan som ska hjälpa oss med filminspelningen och lallat med bildredigering .

queenofhearts2

– Till R .

Apropå bilder, så har jag, efter att ha velat lite, bestämt mig för att byta kamera – från A200K till A350K . Blir nog bra .

Bah, sova nu vore ju en idé . Tack&hej .

2 thoughts on “Trött

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *