Fotografflish

Måste bara kommentera hur mycket jag stör mig på watermarks på random average bilder av amtör’fotografer’ som dessutom inte har upplösning nog att göra ett skit med .

För att fortsätta på fotospåret, så fick jag min kamera idag . Ska bli kul . Fick snowboarden också, fast det var fel storlek på den, ska bytas .

I övrigt så har jag idag varit på Huddinge sjukhus för sista gången, så jäkla skönt . Får ha linser igen om ca 2 veckor . Var hemma hos min pappa en sväng och förbi hemma en stund och stack sen för att träffa Katrin, som det var flera veckor sedan jag träffade sist (vi har nog inte inte setts på så länge någonsin) . Vi tog en promenad genom stan och tog en fika på Sandy’s på norra delen av Drottninggatan .

Näe, nu måste jag ta och kolla på The Hours,  då jag missade den i skolan .

Tjing !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *