Random shabbel

Fredag . Ganska ovärt . Tvåornas Luciafirande rätt tidigt på morgonen, följt av performances (flummigt randomgrejs, typ) . Åkte hem bara för att drygt fem minuter senare vara tvungen att gå igen – min första EMDR-session (som jag ska behandla min emetofobi med) . Var rätt intressant . Träffade Linnéa efteråt en stund och chillade sen hemma i någon timme, skulle nämligen på en föreställning med min improteatergrupp Teaterstudio Jens (som jag för närvarande inte har varit med i, men det ska ändras på efter jul) .

Sen var jag tvungen att sticka för att fixa lite grejs och mötte sedan Katrin och Elina . Vi uträttade lite ärenden och hamnade senare på kvällen hos Max . Vi stannade dock bara en väldigt kort stund och åkte sen till mig (vi tog med oss Emil också), där vi har chillat hela natten .

Yay .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *