Sommarsaknad

David nämnde Danmark nyss och goddaaamn, vilket nostalgi/saknadsryck jag fick efter Köpenhamns centralstation (weird, I know) och Roskilde såklart . Längtar konstigt nog tillbaka typ lika mycket till centralstationen som till festivalen, dock . Helt otroligt .

Är fortfarande bitter över att Arvikafestivalen ’09 ligger på samma datum som Roskilde . Blir dock Roskildefestivalen 2010, utan tvekan (eller ja, om inget oväntat händer eller om något band som jag riktigt riktigt gärna vill se kommer till någon annan festival som skulle råka ligga på samma datum – vad är oddsen liksom ?) . Det är dock sjuuukt långt kvar till sommaren 2010 .. VINTERN 2009 HAR FAN INTE ENS BÖRJAT !!! Vad tycker vi om det ?

Jo:

0792662f-9786-47ea-a688-dab410129e3b

2 thoughts on “Sommarsaknad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *