Sms-mysteriet ..

.. löste sig . Sanningen var så otroligt mycket mindre underhållande än jag antog . Vad i .. exakt nyss, någon sekund sedan, får jag ett till sms: “Hör av dig ha en bra dag vi ses kram [namn]” . Haha, skulle inte tro det .
Jag tycker däremot att det är lite komiskt att det faktiskt inte passar in med någon av alternativen jag gissade på igår – det var alltså varken någon som skickat fel, någon som med varken goda eller onda avsikter drev eller någon hemlig beundrare (eller ptja, kanske i viss mån, fast ändå inte) . Äh, struntsamma, säger inte mer om det här . ;)


Sitter iaf hemma nu och fryser så sjukt mycket, förstår inte hur det kan vara så kallt inomhus ?! Ska dock trippa iväg till plugget nu, tack och hej .

2 thoughts on “Sms-mysteriet ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.