Måndag

Halluuuuu,
idag har det – faktiskt mot förmodan – varit en riktigt bra dag . Trots det hemska vädret, ymnigt snöfall kombinerat med stark blåst, var dagen rätt värd . Hade svenska och kände mig både effektiv och produktiv . Även mitt boksamtal om Hjalmar Södebergs Doktor Glas kändes bra och efter det satte jag mig vid en dator och skrev klart några uppgifter och trippade glatt hem, haha .
Såg när jag kom innanför dörren att mina foton som jag beställt till framkallning hade kommit och jag slängde ihop ett kollage som blev ca ett A3 stort med mig och vänner som jag ramade in och slängde upp på väggen medan jag lagade mat . Helt amazing, hur pepp jag känner mig idag . Ska snart sticka och dansa och är, trots att det snöar ut, fett pepp .
Det enda (mja) som suger idag är väl hela grejen med studentskivan – det var bestämt att det skulle bli en skiva eftersom alla inte var arton eller av andra anledningar inte kunde/ville följa med på studentkryssningen . Självklart visar det sig idag, efter lite om och men samt telefonsamtal till stället skivan ska äga rum, att man – trots att det är ens egen skiva och man själv tar studenten – inte får vistas i lokalen efter kl. 22 utan målsman om man inte är arton . Vill även understryka att skivan ska äga rum den 21/4, dvs åtta dagar innan jag fyller arton . Jag har ingen möjlighet whatsoever att ta med en målsman dit .
Bah, känns som man alltid får ta skit för att man är 17 .. för fan, förlåt för att jag är begåvad och ett år före min ådersgrupp ?
Lackar något .
Näe, det där får ta och ordna sig .

Nu ska jag till Danscenter . Ciao .

2 thoughts on “Måndag

  1. Louise says:

    Yo!
    Jag och Katinka funderade lite på det där med skivan. Vi funderar på att kolla efter om det finns någon möjlighet att kanske flytta skivan till du åtminstone fyllt? Men vi garanterar inget. Det vore ju trist om du inte får vara med!
    Och förresten. Vad dansar du på danscenter? Jag älskar danscenter, dansade där förut, innan jag blev fattig, haha :D peace <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *