Konsert

Precis hemkommen från Stadsteatern och våran konsert . Vet inte riktigt vad jag ska säga om uppträdandet, kändes lagom bra, typ . Ballroom Blitz (på vilken jag spelade elgura) gick bra, jag missade banden på något ackord, men nog inget som märktes ut i publiken . På Ticket To Ride lät någonting fett ostämt alternativt att någon spelade fel (eller så inbillade jag mig), men min och Majas stämma gick okej, tror jag . Det var något med ljudet i medhörningen, fattade inte om jag hörde mig själv eller inte, haha . På soundchecken hade jag bett Johan att dra ner min ljudet i medhörningen på min sång på Heaven’s On Fire, så när vi väl körde den hörde jag inte mig själv tillräckligt . Yeahyeah, blev nog rätt bra iaf, publiken var pepp och sådär .
Repris imorrn då .

Tjing !

2 thoughts on “Konsert

  1. Vicky says:

    Tack eller någto . Fast idag hörde jag inte mig själv på Ticket to ride ALLS, pekade på förstärkaren två-tre gånger men fick ändå ingen medhörning . Kefffffft .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.