Högskolemässan

Puh, har varit och ‘minglat’ på SACO-mässan idag och fått med mig massa broschyrer och kataloger om olika högskoleutbildningar . Jag vet vad jag vill göra, men själva vägen dit med ansökningar och grejer hit och dit är så himla krånglig .. usch .
Hade utvecklingssamtal igår förresten och fick höra bl.a. “du sjunger klockrent, jag har aldrig någonsin hört dig sjunga en enda falsk ton” av min sångpedagog som även är min mentor, vilket förvånade mig något otroligt, men gladde mig såklart . Resten av ämnena var helt okej, finns självklart alltid grejer som jag kan – och ska – göra bättre, men det var på det stora hela godtagbart .
Nu ska jag snart tillbaka till skolan igen eftersom det är Öppet Hus och vi ska (efter vad jag hört iallafall ?) uppträda med någon/några låtar som vi körde i måndags och tisdags .

18:00Scengymnasiet om någon är intresserad, alltså .

Ciao .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *