Arvika

Då var biljetten fixad . Depeche Mode i sommar, woo .

Annars finns det inte speciellt mycket jag kan berätta om . Har haft som regel att den här bloggen ska spegla allt som är bra i mitt liv och jag försöker efter bästa förmåga utesluta det negativa utan att förvränga sanningen .
Tyvärr mår jag lite halvkefft at the minute och så får det väl vara ett tag tills det går över . Ska ändå försöka vara aktiv med bloggandet .

Har annars varit sjuk typ hela hösten (känns det som iallafall ..) och har både på grund av det och en del annat missat en del i skolan, vilket är lite halvjobbigt också . På tal om skolan, så fick jag idag hem skolfotot (bara porträttserien och gruppbilden, skolkatalogen kommer tydligen senare) . Är inte jättenöjd, men det kunde varit värre .

Förresten, RIS till Sveriges höstkyla och mörker och ROS till Katrin och Elina . Hade en nice helg med bland annat de brudarna .

Äeh, nu får det vara nog .

Tjing !

3 thoughts on “Arvika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.